mandag 11. mai 2009

Stammer å klappe på, og år som går
Det er fasinerende med gamle trær. Jeg har runder rundt i hagen hver eneste dag, og kikker og klapper på stammer. "Furet, værbitt over vannet" er litt sånn jeg forbinder med disse gamle epletrærne. En skulle tro de var utlevde og manglet livskraft når en ser på stammene som er morkne og mangler bark, men et lite kikk litt høyere opp viser at det langt fra er tilfelle. At noe som tilsynelatende ser så dødt ut kan blomstre så vakkert...
Det sto noen gamle redskaper igjen ved dette treet. Har sett de, men ikke lagt merke til de før nå. Riktig fine, synes jeg. De skal få stå der tror jeg, muligens i selskap med noen tønner med blomster utover sommeren.

4 kommentarer:

 1. Ja, et vakkert tre er vel fantastisk nydelig!!

  Hilsen L-jo som ønsker deg en fin dag.
  :O)

  SvarSlett
 2. Gamle trær er vakre, akkurat som gamle mennesker er det også.
  Tenk hva de kunne fortelle om tidligere tider i hagen?
  En hage får et helt annet uttrykk med gamle planter og trær enn en helt ny og fersk hage. I tillegg får du en takhøyde i hagen som mange misunner deg. Det tar lang tid å oppnå det, men du har det allerede nå. Heldige deg:)

  SvarSlett
 3. deler din interesse for "lopper og gameldagse roser. har noen roser som lar seg dele/bytte med andre.bor i Grimstad.fin blogg klem.

  SvarSlett
 4. Å så flotte trær! Elsker slike stammer. Skjønner godt at du klapper på dem.

  SvarSlett