lørdag 9. mai 2009

Det gamle kjøkkenet blir trappegang

Så litt hus og oppussing... Det har det vært mye av her hos oss det siste halve året, og det største inngrepet vi har gjort i huset har vært å flytte trappen, og fjerne de to gamle kjøkkenene som var her. Huset har vært en tomannsbolig, som vi har gjort om til enebolig. Trappen måtte flyttes inn i huset, og det gamle kjøkkenet nede ble tappegang. Mens kjøkkenet oppe har blitt soverom til minsten. Mye jobb, og lange kvelder måtte til før vi kunne komme oss opp i 2. etasje uten å måtte gå ut.
Et lite soverom oppe måtte vike plassen for trappen, men pga husets konstruksjon ble det den eneste løsningen vi blir fornøyd med på lang sikt. Alternativet var en bratt og smal trapp i husets midtgang, som det har vært fra opprinnelig, men den løsningen slo vi raskt fra oss.
Trappegangen skal bli avdelt med bod i bakkant, og et lite "bibliotek" foran trappa med tid og stunder.
Nå har trappegengen fått ny farge. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle male noe rosa frivillig, men valget falt på "støvrosa", og det ble riktig hyggelig :)
Her er bilder av trappegangen i dag, det er meningen av vi skal sette inn et lite skrivebord og ha bokhyller på alle vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar